Padellen tijdens piekuren aangepast!

03 december 2023


Vanwege de enorme belangstelling voor Padel hebben wij helaas een ledenstop in moeten voeren. Op dit moment staan er maar liefst 30 gegadigden op de wachtlijst om lid te worden. Het is tijdens de piekuren elke keer weer een uitdaging voor onze leden om een baan te boeken. Helaas zijn er ook leden die creatief afhangen waardoor het voor andere leden (nog) lastiger wordt om af te hangen. Een baan reserveren voor 30 minuten op andermans naam en daarna met 4 personen zelf afhangen is zo'n voorbeeld. En dan vlak voor de start de 30 minuten annuleren zodat niemand het ziet en je zelf lekker 1,5 uur kan spelen... Niet echt een verenigingsgedachte wat ons betreft, maar goed...

Tijdens de piekuren (doordeweeks van 18:00-23:00 uur en in het weekend van 8:00-13:00 uur) is het niet meer mogelijk om 30 minuten af te hangen en/of met 2 personen te spelen. Het is dus alleen nog mogelijk om hele uren te reserveren, met minimaal 4 personen. Voor ons als bestuur (helaas) ook makkelijker te controleren.

Zoals jullie kunnen merken is de toonzetting van deze mail wat strak, maar zoals eerder aangegeven in onze nieuwsbrief zijn wij niet blij met leden die creatief afhangen waardoor er andere leden zijn die niet kunnen spelen en zelfs hun lidmaatschap opzeggen. Mochten wij als bestuur merken dat je op andermans naam afhangt en of (toch) creatief afhangt, dan hanteren wij vanaf heden een zero tolerance beleid. Dan is het klaar en geven wij enthousiastelingen die op de wachtlijst staan liever een kans. Uiteraard hopen wij dat het niet zoveer hoeft te komen.

Het bestuur.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 723 280

Tennis & padelvereniging Neckslag

Neckerstraat 133
1456 BC Wijdewormer

KVK-nummer

36051734