Banenplan / Afhangreglement

Banenplan & afhangreglement

 

Wij spelen als tennis & padelvereniging Neckslag vanaf 1 april buiten. Er zijn 7 tennisbanen en 2 padelbanen waarop de leden van tennis & padelvereniging Neckslag vrij kunnen spelen, te weten tennisbaan 1 t/m 7. Op twee banen (6&7) wordt door de Tennis-school Franke les gegeven. Op maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 23.00 uur kan gespeeld worden op 5 verlichte buitenbanen. In de weekenden van 9.00 uur t/m 19.00 uur. Baan 8 is niet van onze vereniging, maar indien beschikbaar mogen onze leden er wel gebruik van maken. Van de 2 buiten padelbanen kunt u 7 dagen per week van 9.00 tot 23.00 uur gebruik maken. Voor de jeugd tot en met 16 jaar geldt dat deze van maandag t/m vrijdag tot 19.00 uur gebruik mogen maken van de tennis- en padelbanen.

Voor het reserveren van onze verenigingsbanen ben je verplicht af te hangen middels uw KNLTB spelerspas via het digitale afhangbord. Dit afhangbord vindt u links bij de entree bij het mededelingenbord van onze vereniging. Ook kunt u gebruik maken van de KNLTB.club app en onze website om af te hangen en de beschikbaarheid van de banen te raadplegen. Met de groundsman, de trainers en het centrum is afgesproken dat zij hun tijden netjes blokken in het afhangsysteem zodat wij altijd een actueel overzicht hebben van de beschikbare banen. U kunt dus bijvoorbeeld ook zien op de app dat een baan in onderhoud is. Het afhangbord is altijd leidend waarbij wij u met klem verzoeken om ook op rustige tijden netjes af te hangen om misverstanden/discussies ter plekke te voorkomen.  

De (tennis) binnenbanen 1 t/m 4 kunnen uitsluitend worden gebruikt indien het weer het niet toelaat om buiten te spelen (regen en/of windkracht 5 of meer). Let op: dit geldt niet voor de Padel binnenbanen! Het binnen (tennis) kunnen spelen dient  altijd met het aanwezige barpersoneel te worden overlegd. Het is dus geen recht wat wij hebben als vereniging, maar gaat altijd in goed overleg. Verhuur van de binnenbanen gaat overigens altijd voor. De binnenbanen padel zijn uitsluitend voor verhuur waarbij wij als vereniging een korting hebben bedongen voor onze leden. Tarief huur Padelbaan binnen: 1,5 uur 20,00 Euro en voor 2 uur 40,00 Euro. Als er 1 iemand lid is van onze vereniging berekend het centrum deze korting al. 

De (tennis) binnenbanen 5 en 6 zijn uitsluitend voor de verhuur door het centrum. Hier kan dus geen gebruik van worden gemaakt.

Leden kunnen vrijspelen op:
* maandag t/m vrijdag van 9.00 uur t/m 23.00 uur (buiten op 5 verlichte banen).
* zaterdag en zondag van 9.00 uur t/m 19.00 uur.
* voor de jeugd tot en met 16 jaar geldt dat deze van maandag t/m vrijdag tot 19.00 uur gebruik mogen maken van de tennis- en padelbanen.

Tijdens de KNLTB voorjaarscompetitie is het met name in de weekeinden erg druk op de buitenbanen. Op alle dagen wordt er competitie gespeeld. Dit zelfde geldt ook tijdens evenementen zoals clubkampioenschappen en grote toernooien. Ook in die weken zijn alle banen in gebruik. Uiteraard communiceren wij deze evenementen ruim van te voren, maar raadpleeg altijd eerst ons afhangbord op beschikbaarheid om teleurstelling te voorkomen. Ook aan de wedstrijdleiding gaan wij vragen om de gebruikte banen te blokken in het afhangsysteem zodat de beschikbaarheid altijd up to date is.

Wij rekenen op uw begrip.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 723 281

Tennis & padelvereniging Neckslag

Neckerstraat 133
1456 BC Wijdewormer