Banenplan / Afhangreglement

Wij spelen als tennis & padelvereniging Neckslag vanaf 1 april buiten op de 5 gravelbanen. Op de 2 smashcourtbanen (baan 7&8) kan je als lid het hele jaar door spelen. Er zijn in totaal 7 tennisbanen en 4 padelbanen waarop de leden van tennis & padelvereniging Neckslag vrij kunnen spelen, te weten baan 1 t/m 5 (gravelbanen), baan 7 & 8 (all weather smashcourt banen) en de 4 padelbanen. De tennisbanen 1, 2, 6, 7, 8 én de 4 padelbanen zijn verlicht. Op twee smashcourt banen (6&7) wordt regelmatig door Tennis Padel Academy Joost Franke les gegeven.

Op maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 23.00 uur kan er worden gespeeld . In de weekenden van 9.00 uur t/m 19.00 uur. Baan 6 is niet van onze vereniging, maar indien beschikbaar mogen onze leden er wel gebruik van maken. Check de beschikbaarheid via de site en/of onze club app. 

Voor het reserveren van onze verenigingsbanen ben je verplicht af te hangen op het digitale afhangbord. U kunt digitaal afhangen via onze website of via de KNLTB club app. Hier kunt u ook de beschikbaarheid raadplegen. De mogelijkheid om de reservering via de ledenpas bij het afhangbord te bevestigen hebben wij uitgeschakeld.

Met de groundsman, de trainers én het centrum is afgesproken dat zij lessen, onderhoud, etc. netjes blokken in het afhangsysteem zodat wij altijd een actueel overzicht hebben van de beschikbare banen. U kunt dus bijvoorbeeld ook zien op de app/website dat een baan in onderhoud is.

Het (digitale) afhangbord is altijd leidend waarbij wij u met klem verzoeken om ook op rustige tijden netjes af te hangen om misverstanden/discussies ter plekke te voorkomen.  

De (tennis) binnenbanen 1 t/m 4 kunnen uitsluitend worden gebruikt indien het weer het niet toelaat om buiten te spelen (regen en/of windkracht 6 of meer) Let op: dit geldt niet voor de Padel binnenbanen! Het binnen (tennis) kunnen spelen dient  altijd met het aanwezige barpersoneel te worden overlegd. Het is dus geen recht wat wij hebben als vereniging, maar gaat altijd in goed overleg. Verhuur van de binnenbanen gaat overigens altijd voor. 

De (tennis) binnenbanen 5 en 6 zijn uitsluitend voor de verhuur door het centrum. Hier kan dus geen gebruik van worden gemaakt.

Leden kunnen vrijspelen op:
* maandag t/m vrijdag van 9.00 uur t/m 23.00 uur (buiten op 5 verlichte banen).
* zaterdag en zondag van 9.00 uur t/m 19.00 uur.

Tijdens de verschillende KNLTB competities is het met name in de weekeinden erg druk op de buitenbanen. Op alle dagen wordt er competitie gespeeld. Dit zelfde geldt ook tijdens evenementen zoals clubkampioenschappen en grote toernooien. Ook in die weken zijn alle banen (vaak) in gebruik. Uiteraard communiceren wij deze evenementen ruim van te voren, maar raadpleeg altijd eerst ons afhangbord op beschikbaarheid om teleurstelling te voorkomen. Ook aan de wedstrijdleiding gaan wij vragen om de gebruikte banen te blokken in het afhangsysteem zodat de beschikbaarheid altijd up to date is.

Wij rekenen op uw begrip.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 723 280

Tennis & padelvereniging Neckslag

Neckerstraat 133
1456 BC Wijdewormer

KVK-nummer

36051734