Woensdagavond is racketavond!

Racketavond

Racketavonden

In de zomer is er iedere woensdag racketavond.

Of je nou beginner, gevorderd of een echte tenniscrack bent, dat maakt niet uit. Iedereen is van harte welkom voor een leuke en spannende partij tennis en een hele gezellige avond.

De racketavond begint om 19.00 uur en eindigt wanneer er geen liefhebbers meer zijn voor een partijtje. Over het algemeen is dit tussen 21.00 en 22.00 uur. Er wordt zo veel mogelijk ingedeeld op  speelsterkte. Maar ook partijen waar een beginner aan een gevorderde speler gekoppeld wordt, zijn voor iedereen een leuke ervaring. Voor de beginners dus een ideale manier om mensen te leren kennen en te leren van het spel van anderen. Voor de gevorderden en echte profs ligt de uitdaging uiteraard om steeds weer opnieuw de tegenstanders te overtroeven. Uit eigen ervaring weten wij dat dit geen gemakkelijke opgave is.

Er wordt gespeeld op 4 buitenbanen. Bij slecht weer kunnen we, als er geen contractbanen meer zijn, beperkt gebruikmaken van de binnenbanen. Toch kan het voorkomen dat je soms een partij moet uitzitten omdat alle banen bezet zijn of omdat er een oneven aantal personen meedoen. In dat geval kan je even lekker ontspannen en onder het genot van een bakkie de verrichtingen van de andere spelers bekijken.

De organisatie van de racketavonden is in handen van Ben Moes.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 723 280

Tennis & padelvereniging Neckslag

Neckerstraat 133
1456 BC Wijdewormer

KVK-nummer

36051734