Tennisles

Tennisles

Wil jij lessen volgen? Neem contact op met trainer Joost Franke. 

Al jaren is er een prima samenwerking tussen onze vereniging en de Joost Franke tennis & padelacademy, waar diverse enthousiaste en kundige leraren werken. Tennis en padelacademy Joost Franke werkt met trainers die volledig KNLTB gediplomeerd zijn.  Deze trainers  ontwikkelen zichzelf permanent door ieder jaar een aantal cursussen te volgen bij de KNLTB. Hierdoor zijn zij voortdurend op de hoogte van de laatste technieken en ontwikkeling binnen de tennis én padelsport. 

Voor de jeugd betekend dit dat de tennisschool met de methodiek Tenniskids werkt. Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen tot en met 12 jaar. Op een uitdagende manier leren kinderen de sport te spelen en versterken ze hun fysieke en sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids. 

Iedereen, dus van 4 jaar t/m ……jaar, komt in aanmerking voor de trainingen. Er wordt zowel in de zomer als de winter getraind. Men traint in groepsverband of privé (indien mogelijk).

De tennis én padellessen bij onze vereniging worden gegeven door Joost Franke tennis & padelacademy. 

De tennislessen worden verzorgd door KNLTB gecertificeerde trainers:
* Joost Franke (hoofdtrainer) 06-53340880 / [email protected]
* Max Verhaagen

Franke Tennis en Padel Academy heeft een samenwerkingsverband met Tennis en Padelvereniging Neckslag. Wanneer u tennis-/padeltrainingen wilt volgen, moet u ook lid zijn van de vereniging. Het bestuur zal hierop controleren. Geen lid = per direct stoppen met lessen. Reden hiervoor is dat het bestuur niet wil dat er niet leden onze tennisbanen bezet houden. Meer informatie over een lidmaatschap kunt u vinden op de site van Tennis en Padelvereniging Neckslag

Bij vragen kunnen jullie uiteraard telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,
Namens de trainers,
Joost Franke
Joost Franke tennis & padelacademy. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 723 280

Tennis & padelvereniging Neckslag

Neckerstraat 133
1456 BC Wijdewormer

KVK-nummer

36051734