Handleiding KNLTB Club App

Je kan de ClubApp downloaden in de Google Play Store of de App Store. Selecteer vervolgens onze verening (Neckslag).

Apple.pngAndroid.png


Achtergrond ClubApp:
Met deze app blijf je op de hoogte van al het nieuws van onze vereniging. Zo kan je onder andere een maatje zoeken om mee te tennissen, teamopstelling competitie invoeren. Uitslagen en standen van de competitie bekijken en via de App een baan reserveren.

Wat kan je allemaal met de KNLTB ClubApp?

  • Najaarscompetitie; vanaf de start van de voorjaarscompetitie kan je via jouw persoonlijk profiel alle competitie- uitslagen en standen inzien én spelers en teams toevoegen aan je favorieten.
  • Naast de competitie uitslagen en standen nu ook toegang tot alle toernooi informatie en je individuele wedstrijdresultaten. Via de knop ‘Mijn Toernooien’ in het persoonlijk profiel kan je zien aan welke toernooien je allemaal deel hebt genomen en wat het resultaat van deze wedstrijden was.

Verder heb je het nieuws van onze mooie vereniging altijd binnen handbereik, toegang tot de ledenlijst, eenvoudig een baan afhangen, tennismaatjes vinden, clubagenda inzien en natuurlijk toegang tot je persoonlijke profiel. Verder kan je in en uitschakelen of je zichtbaar wilt zijn (ledenlijst) voor leden en dus volledig AVG proof. 

Klik op deze link om naar de handleiding te gaan. Hier staat stap voor stap in uitgelegd hoe de KNLTB club app te installeren.

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 723 280

Tennis & padelvereniging Neckslag

Neckerstraat 133
1456 BC Wijdewormer

KVK-nummer

36051734