Onze trainers

Even voorstellen

Onze hoofdtrainer Joost Franke (KNLTB A licentie Tennis en Padel)

Franke Tennis & Padelacademy verzorgt tennis- en padeltrainingen die bij u passen. Voor iedere categorie geldt dat er ingedeeld wordt op basis van niveau, motivatie, leeftijd, groepsstructuur en beschikbare tijd.  Gedurende het winterseizoen (van 1 oktober t/m 31 maart) kan er gelest worden op een binnenbaan van Sportcentrum Neckslag. Er worden trainingen verzorgd van maandag t/m zaterdag. Er zijn mogelijkheden voor pure beginners, gevorderde, maar ook voor prestatieve tennissers/padelers tot DSS 3 niveau! U kunt één keer per week een training volgen, maar ook meerdere keren per week trainen is mogelijk. Indien u specifieke wensen heeft kunt u altijd contact opnemen met Joost Franke via de mail [email protected] of via telefoon 06 533 40 880.

Onze KNLTB gecertificeerde trainers:

* Joost Franke (tennis/padel)

* Luuk Koopmans (padel)
* Frank Neering (padel)
* Max Verhaagen (tennis)

Proeflessen volgen?
Voor mensen die graag kennis willen maken met tennis/padel en onze vereniging bieden wij de mogelijkheid om een proefles te volgen. Dit kan het hele jaar door op het moment dat er meerdere geïnteresseerden zijn. Twijfelt u over tennis/padel, meldt u zich dan aan voor een proefles via [email protected]. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Jeugdlessen
De jeugdlessen starten in de categorie blauw/rood/oranje en is voor kinderen vanaf 4 t/m 11 jaar. Voor de categorie groen/geel vanaf 12 t/m 17 jaar biedt Franke Tennis & Padelacademy een totale leergang voor de beginnende, halfgevorderde of gevorderde jeugd.  

Combinatietrainingen
Om je wedstrijdniveau te verhogen is het mogelijk om je Tennis/Padeltraining te combineren met techniek-, conditie/fitness- en mentale trainingen.  

Clinics
Ideaal om met een groep kennis te maken met Tennis/Padel of gewoon een leuk en origineel teamuitje doen! Er zijn diverse mogelijkheden waar wij u graag over informeren.  

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 723 280

Tennis & padelvereniging Neckslag

Neckerstraat 133
1456 BC Wijdewormer

KVK-nummer

36051734