Lidmaatschappen

Tennis & padel zijn beiden sporten voor alle leeftijden en kan bij Neckslag op elk gewenst niveau. Je bent van harte welkom op ons mooie uitgebreide park waar je op één van de 5 gravel, 2 all weather smashcourt en 2 padelbanen zowel recreatief als prestatief buiten kunt spelen.  

Lekker spelen op gravel of op de padelbanen op het moment dat het jou uitkomt. Voor onze leden zijn er ruim voldoene mogelijkheden om (wedstrijd) tennis te beoefenen door deelname aan de koffieochtenden, de interne laddercompetitie, KNLTB competities, clubkampioenschap, interne evenementen en diverse toernooien. 

Voor de jeugd bieden we veel vooral veel tennis & padelplezier. Voor de een is dat meer prestatiegericht dan de ander en dat is prima. Bij tennis & padelverening Neckslag kunnen kinderen zich op elk gewenst niveau ontwikkelen. Onze trainers hebben alle relevante KNLTB tennis & padel opleidingen / licenties en doen ieder jaar aan permanente ontwikkeling. Onze vereniging heeft de meeste jeugd in Purmerend e.o. waardoor het mogelijk is om met leeftijdgenootjes te spelen/trainen, ieder op zijn eigen niveau. Dankzij sponsoren is het mogelijk dat er tegen gereduceerd tarief jeugdtrainingen kunnen worden afgenomen.  Om in aanmerking te komen, dient er wel een reguliere training te worden afgenomen.  In deze extra training zal ook een gedeelte conditietraining worden gegeven, gericht op voetenwerk. Dit om de motorische vaardigheden te ontwikkelen. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan het wedstrijd element zodat onze jeugd goed voorbereid de competitie in gaat en straks lekker zijn/haar toernooitjes kan spelen. Als bestuur zien wij graag dat de jeugd (minimaal) 2x per week traint en competitie speelt. 

Ik word graag lid, hoe werkt dat?

Wanneer je lid wordt ontvang je een ledenpas van de KNLTB waarmee je een baan kunt afhangen op het digitale afhangbord in ons centrum. Ook is het mogelijk via deze website en de app de beschikbaarheid van de banen in te zien en een baan te reserveren.

Let op: voor tennis en/of padellessen moet je apart contact opnemen met de Joost Franke Tennis & Padel Academy. [email protected] of Joost Franke (06 53340880). Door het ruime aanbod van tennis & padelles bij een van onze eigen gediplomeerde trainers kan je vaardigheid verder ontwikkeld worden. We maken je graag wegwijs bij onze club en vertellen je meer over onze faciliteiten. Mail voor een afspraak met één van onze bestuursleden via [email protected] of meld je direct aan via het aanmeldformulier.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 723 281

Tennis & padelvereniging Neckslag

Neckerstraat 133
1456 BC Wijdewormer