Terug naar overzicht

Afsluiting competitie (BBQ/DJ)

Clubhuis
2-6-2019 15:30 - 2-6-2019 21:00
Suzanne Bielders, Wieke Kang

De voorjaarscompetitie is in volle gang en tot nu toe is het wel koud geweest maar gelukkig hebben we de wedstrijden tot nu toe buiten kunnen spelen zonder regen. Voor aankomend weekend ziet het lekker warm en zonnig uit, dus kom vooral onze teams aanmoedigen. Gezien de tijd best snel gaat en we de voorjaarscompetitie met een feestje willen afsluiten, willen we jullie alvast op de hoogte brengen van een  feestdatum

Save de date: zondag 2 juni 2019 vanaf 15.30 uur.

Wieke en Suzanne gaan deze middag/avond uiteraard weer voor jullie zorgen met een lekker hapje en drankje en een portie goede muziek. Wisten jullie al dat onze voorzitter in zijn vrije tijd een uitstekende DJ is? Uiteraard is aanhang ook van harte welkom! Des te meer zielen des te meer vreugde zeggen we dan maar op de ouderwetse manier. Om de kosten enigzins te dekken, vragen wel een kleine bijdrage voor deze avond. Over de hoogte van deze bijdrage volgt later nog een bericht richting de Captains, maar ik ga ervan uit dat het niet meer dan 15 euro p.p zal worden.   

Wieke en Suzanne horen graag voor 22 mei a.s. met hoeveel personen jullie aanwezig zijn zodat we hier rekening mee kunnen houden met de hap en de drank 😊  Graag doorgeven via jullie Teamcaptain!! 

We gaan er een leuke en gezellige afsluiting van maken en hopen op mooi weer en een grote opkomst.   

Met sportieve groet,
Wieke en Suzanne (Vereniging Competitie Leider)    

  Terug naar overzicht

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 723 281

Tennis & padelvereniging Neckslag

Neckerstraat 133
1456 BC Wijdewormer