Onze laddercompetitie is in volle gang! Wie is straks onze Nr. 1?

03 mei 2019


De clubladder moet nog een beetje los komen, maar inmiddels zijn er de nodige wedstrijden gespeeld. Binnenkort volgt de kraker tussen de nr. 1 Pascal Zegers en de  nr. 5 Rob Veen. Ben jij ook zo benieuwd of Pascal zijn hoofd koel kan houden tegen de tactisch uitstekend spelende Rob Veen? Doe dan ook mee aan de clubladder!

Schrijf je in via deze link (kosteloos). Wil je liever dubbelen? Geen probleem, dat kan natuurlijk ook!

Clubladder

Tennis en Padel zijn beiden een sportieve en gezellige manier om in conditie te blijven. De online clubladder bij Tennis- & Padelvereniging Neckslag is een leuke en snelle manier om (nieuwe) tennismaatjes te ontmoeten en je speelt wedstrijden tegen iemand van je eigen niveau. 

Hoe werkt het?

Met de actieve clubladder van SportconneXions gaat alles vanzelf: Elke 2 weken worden spelers op basis van positie, resultaten en beschikbaarheid gekoppeld.

De clubladder is er zowel voor enkel- als voor dubbelspelers.

Bij aanmelding geef je aan hoe vaak je wilt spelen, op welke momenten van de week je beschikbaar bent en wat je niveau is.

Iedere twee weken start een nieuwe ronde, tussentijds instromen is altijd mogelijk. Via de app “clubladder” of het aanmeldformulier clubladder kunnen senioren zich aanmelden voor deelname aan een interne laddercompetitie bij Tennis- & padelvereniging Neckslag.  

Meld je aan en binnen 2 weken speel je met iemand van jouw niveau. Te druk of geblesseerd? Dan sla je gewoon een ronde over.

Info clubladder.

Ladderstand Dubbel tennis

Ladderstand Enkel tennis

Ladderstand Padel (Volgt z.s.m.)

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 723 281

Tennis & padelvereniging Neckslag

Neckerstraat 133
1456 BC Wijdewormer