Najaarscompetitie tennis en padel, inschrijving open!

25 mei 2023


Speeldata
De najaarscompetitie start begin september en loopt tot en met eind oktober.

Klik hier voor alle speeldata van tennis en hier voor alle speeldata van padel.

Samenstelling competitieaanbod
Voor senioren bestaat de Najaarscompetitie uit een zeer divers competitieaanbod op iedere dag van de week, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. Kortom, voor iedere tennisser is er een competitie die bij hem/haar past! 

Tenniskids Najaarscompetitie
De tenniskids Najaarscompetitie is een competitie voor de jongste jeugd die wordt georganiseerd in september en oktober. Op deze manier kan onze jeugd ook in het najaar wedstrijden spelen. Meer informatie over de tenniskidscompetitie vind je hier. 

Competitieaanbod Padel 
Het competitieaanbod voor padel is voor alle competities, voorjaar-, zomer-, najaar-, en winter gelijk. Er is aanbod op vrijdagavond, zaterdag en zondag en er wordt gespeeld in verschillende klassen. De competitie is dus voor iedereen: beginners, licht gevorderden, gevorderden en wedstrijdspelers. De padelcompetities op zaterdag en zondag zijn voor spelers van alle leeftijden. Op vrijdag kun je vanaf 15 jaar deelnemen. Speciaal voor jeugdspelers t/m 17 jaar wordt op zondag een jeugdcompetitie aangeboden.

Inschrijven najaarscompetitie.
Enthousiast om competitie te spelen? Schrijf je dan uiterlijk 8 juni in via dit formulier. Inschrijven voor padel kan tot uiterlijk 26 juni. VOL = VOL..

Heb je vragen over de competitie, dan kan je mailen naar [email protected] en/of vraag het je leraar. 

 

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 723 281

Tennis & padelvereniging Neckslag

Neckerstraat 133
1456 BC Wijdewormer

KVK-nummer

36051734