LEDENSTOP VOOR PADEL

12 juni 2023


Om voldoende mogelijkheden voor onze leden te kunnen waarborgen om te kunnen padellen heeft het bestuur besloten vanaf 9 juni 2023 een ledenstop in te stellen voor Padel. Nieuwe leden met interesse voor Padel worden daarbij op een wachtlijst geplaatst in afwachting van het moment dat er weer voldoende ruimte is. Indien het bestuur besluit weer leden toe te laten, zullen de personen bovenaan de wachtlijst als eerste een lidmaatschap worden aangeboden.

Tennis
Omdat er wel voldoende ruimte is om vrij te spelen op de tennisbanen, heeft het bestuur besloten om wel tennislidmaatschappen aan te blijven bieden. Op onze website kan je op de button "lid worden" klikken. Dan zie je meteen een overzicht met alle lidmaatschappen

Afhangen Padel
In onze meest recente nieuwsbrief hebben wij aangegeven dat er helaas leden zijn die creatief afhangen waardoor het moeilijker wordt om een uurtje te padellen in de piekuren. Wat wij ook zien is dat het veelal dezelfde personen/groepjes zijn die (bijna) iedere dag spelen. Op zich geen probleem want padel is super verslavend, maar tijdens de piekuren niet helemaal fair naar andere leden die ook graag willen spelen. Mede op advies van een aantal meedenkende leden, hebben wij wat restricties in het afhangsysteem gevoerd. 

* Blokken van 30 minuten kan niet meer.

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 723 281

Tennis & padelvereniging Neckslag

Neckerstraat 133
1456 BC Wijdewormer

KVK-nummer

36051734