Groen licht, volwassenen mogen nu ook dubbelen!

13 mei 2020

 

Doelgroep Trainen Vrij spelen

Jeugd tennis en padel tot en met 12 jaar

Trainer aanwezig
Geen maximale groepsgrootte

Toezichthouder aanwezig
Tennis en Padel: geen maximaal aantal spelers per baan
Geen 1.5 meter afstand
Jeugd tennis en padel vanaf 13 tot en met 18 jaar Trainer aanwezig 
Nemen 1.5 meter in acht.
Tennis: max 4 spelers per baan
Padel:  max 4 spelers per baan
Toezichthouder aanwezig
Nemen 1.5 meter in acht
Tennis: max 4 spelers per baan
Padel:  max 4 spelers per baan
Volwassenen tennis en padel vanaf 19 jaar

Trainer aanwezig
Nemen 1.5 meter in acht
Tennis: max 4 spelers per baan
Padel:  max 4 spelers per baan

Zonder toezichthouder
Nemen 1.5 meter in acht
Tennis: max 4 spelers per baan
Padel: max 4 spelers per baanLet op: bij het vrij spelen voor senioren wijken wij als vereniging af van het advies afgegeven door de KNLTB (tennis- en padelbond). De KNLTB geeft (voorlopig) als richtlijn aan voor volwassenen met max 2 spelers per baan voor zowel tennis als padel. Het protocol verantwoord sporten NOC NSF geeft ons echter ruimte om de verruiming op verantwoorde manier toe te passen mits wij de 1.5 meter in acht nemen!! Met dit in het achterhoofd, hebben wij een aangepast protocol ingeschoten richting de gemeente Wormerland. Deze is goedgekeurd.

De gemeente Wormerland geeft aan ons protocol en met name de 1.5 meter te gaan handhaven. De boetes zijn substantieel en indien uitgereikt, gaan wij deze verhalen op de spelers / leden die zich niet aan de regels / het protocol hebben gehouden. Realiseer je dat bij het niet opvolgen van het protocol en/of de 1.5 meter afstand onze vereniging gesloten kan worden, met alle gevolgen van dien. Om een voorbeeld te geven; onze trainers zijn met hun inkomen afhankelijk van het feit of het park al dan niet open is. Het bestuur doet een dringend verzoek op jou als lid om de 1.5 meter in acht te nemen. In overleg met de trainers evalueren wij dagelijks of de verruiming (4 volwassenen op een baan) verantwoord is en de leden zich aan het protocol houden. Wij houden ons dan ook het recht voor om deze verruiming terug te draaien indien wij van mening zijn dat de veiligheid van onze trainers, vrijwilligers en (mede)spelers in het geding komt.  

De instellingen van het digitale afhangbord passen wij weer aan. Voor dubbels stellen wij een blok van 1 uur in en voor enkels stellen wij een blok van 45 minuten in.  

Het organiseren van interne wedstrijden/ wedstrijdvormen (geen DSS, niet club overstijgend) op de vereniging is mogelijk. Met inachtneming van de algemeen geldende regels en aansluitend op de overige richtlijnen. 

Protocol tennis & padelvereniging Neckslag FASE 2.1.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 723 281

Tennis & padelvereniging Neckslag

Neckerstraat 133
1456 BC Wijdewormer