Even voorstellen en oproep vrijwilligersdag op 24 augustus a.s.

31 juli 2019


Hallo allemaal,

Wij zijn Francois en Shirley en spelen sinds vorig jaar bij Tennis & Padelvereniging Neckslag. De reden waarom wij voor Neckslag hebben gekozen is vanwege de accommodatie. Veel buitenbanen, een mooie overdekte hal, zodat we gedurende de winter door kunnen tennissen, maar ook vanwege de gezellige kantine. Daar komt ook nog eens bij dat het complex beschikt over een fysio praktijk, sportschool, kapper en een nagelstudio. Al met al een mooi complex met veel aandacht voor tennis en padel.

Wat ons echter opviel was het vele onkruid langs de paden, maar ook op het terrein rondom de banen en zoals we ook van diverse kanten hebben vernomen en zelf hebben ervaren, het achterstallige onderhoud van de banen. Aan dit laatste kunnen wij niks doen, daar staan ervaren bedrijven voor aan de lat, echter aan het “klein onderhoud” kunnen we wel wat doen. Tuurlijk kunnen we niks doen en het op zijn beloop laten, echter wat is nou leuker dan op een mooi en verzorgd park te kunnen spelen.

Van het een kwam het ander……… en na wat gesprekjes met de trainers Joost, Milco en Frank (bestuur) zijn wij inmiddels officieel gebombardeerd tot de vrijwilligers onderhoudscommissie. Wij willen ons, samen met enkele andere leden, gaan inzetten voor een mooi en verzorgd park. Zoals jullie (hopelijk) hebben gezien, zijn wij hier inmiddels mee gestart. Zo hebben we het speeltuintje, het pad bij het terras en rond de kantine alsmede het pad naar de tennisbanen, van onkruid ontdaan en inmiddels ook al een groot gedeelte langs de tennisbanen. A hell of a job, maar wij kijken met voldoening naar het resultaat. Het park verfraaien is het ultieme doel, echter dit kunnen we niet met zijn tweeën.

Quick wins om op te pakken zijn bijvoorbeeld: het beitsen van de houten tribunes alsmede plantenbakken, verzorgen en onderhouden van het groen rondom het park, kleine herstelwerkzaamheden aan het hekwerk rondom de banen, loungebanken van steigerhout maken voor het terras en/of bij de padelbanen etc. etc. Er is dus nog genoeg te doen om het park gezellig en fris te maken, dus alle denkbare hulp is welkom.

Je hoeft je echt niet direct aan te melden als commissielid, eenmalige hulp bij klusjes, handige tips, vrienden/familie/buren/bekenden waar wij materialen kunnen aanschaffen etc is ook van harte welkom.  Wil je je bij ons voegen als commissielid dan is dat natuurlijk helemaal geweldig! Ook daarvoor geldt dat vele handen licht(er) werk maken. Laten we proberen om deze zomer te starten met het verfraaien en opfrissen van ons complex. Wanneer wij, als bespelers, de eerste aanzet geven dan zijn we ervan overtuigd dat er ook op andere terreinen niet achter gebleven kan worden met als resultaat een tennis- en padelpark waar we trots op kunnen zijn. Het bestuur staat in ieder geval volledig achter dit initiatief, jij ook?

Ben jij net zo enthousiast als wij en zou je samen met ons willen werken om het park te verfraaien, dan heeeel graag aanmelden via [email protected].

Oh ja, bij deze meteen een oproep aan jou om op zaterdag 24 augustus a.s. mee te helpen tijdens onze 1e "onderhoudsdag" op onze mooie vereniging! Dit om het park in optima forma te hebben voor ons Waterland Open toernooi dat start op de 31-8. Voor een hapje en een drankje gaan wij natuurlijk zorgen want het moet vooral ook een gezellige bezigheid zijn en blijven! Graag even aanmelden via [email protected]

Met sportieve groet,

Shirley en Francois

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 723 281

Tennis & padelvereniging Neckslag

Neckerstraat 133
1456 BC Wijdewormer