Even voorstellen...

31 juli 2019


Graag wil ik me voorstellen,

Mijn naam is Gerda de Jong, sinds 2 jaar ben ik lid van de vereniging en vanaf het allereerste moment dat ik mijn voeten binnen zetten voelde het goed en vertrouwd. Met heel veel plezier volg ik mijn lessen bij Joost.


Ik ben werkzaam als een executive assistent in een internationaal bedrijf met het hoofdkantoor in Parijs genaamd EPEX SPOT SE. EPEX SPOT is een beurs waar men anoniem en transparant elektriciteit kan verhandelen in verschillende producten binnen Europa. Tevens ben ik moeder van drie jongens waarvan de jongste 16 jaar is. Tijdens hun school jaren liep ik al vrij snel mee als vrijwilliger, en toen de jongens eenmaal lid werden van de voetbalclub, heb ik me aangemeld voor de Jeugd Activiteiten Commissie.

Het betrokken zijn bij, het organiseren en op poten zetten van een geslaagde dag/dagen vind ik een leuke uitdaging. Dat is ook een van de redenen dat ik me aangemeld als voorzitter van de Padelcommissie waarbij mijn focus in 1e instantie komt te liggen op de Padel Competitie en de toernooien/activiteiten. Van hele enthousiaste spelers vernomen dat ze Padel meer op de kaart willen zetten en dat Padel heel erg in opkomst is. Het lijkt het mij geweldig hiervan deel uit te maken.

Ik wil nog wel even benadrukken dat het voor mij allemaal nieuw is, en dat ik dit graag nog met één van jullie vorm wil gaan geven. Uiteraard heb ik reeds de nodige ondersteuning van Joost (trainer), Jurre Holman (lid) en Frank (bestuurslid) die (tijdelijk) ook deel uit maken van de Padelcommissie. Aan mijn enthousiasme en inzet zal het zeker niet liggen!


Met veel plezier en begin ik aan deze uitdaging.

Mocht je mee willen helpen om de snelst groeiende sport van Nederland vorm te geven? Stuur dan even een email naar [email protected].

Groet,

Gerda

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 723 281

Tennis & padelvereniging Neckslag

Neckerstraat 133
1456 BC Wijdewormer