Voor onze jeugd bieden wij een extra (2e) training aan tegen gereduceerd tarief! Om voor deze training in aanmerking te komen, moet er wel een reguliere 1e training worden afgenomen.

 

Dankzij sponsoren voor onze jeugd kunnen er extra (2e) trainingen worden aangeboden tegen gereduceerd tarief. In deze extra training zal ook een gedeelte conditietraining worden gegeven, gericht op voetenwerk. Dit om de motorische vaardigheden te ontwikkelen. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan het wedstrijd element zodat onze jeugd goed voorbereid de competitie in gaat en straks lekker zijn/haar toernooitjes kan spelen. 

Door dit extra moment te creeren voor de jeugd van tennis & padelvereniging Neckslag, hopen wij op nog meer speelvreugde!! 

+++++++++++++++++++++++++++++++

Vanaf April 2019 is de Tennisschool en Tennisvereniging begonnen met het aanbieden van extra trainingen voor onze jeugd van T.V. Neckslag. In de kleuren Rood, Oranje, Groen en Geel worden er op vaste dagen en tijden een tweede training afgewerkt. Een geweldig initiatief waarin een bijdrage van de Tennisschool en de Tennisvereniging tot een goede reductie van de kosten heeft geleid. Nogmaals dank aan onze sponsors die dit mogelijk hebben gemaakt!

De eerste opzet was om de lessen te rekenen van de kinderen die waren geweest. Aan het einde van de rit werd vervolgens de balans opgemaakt. Op deze manier is het echter lastig een begroting te maken omdat je nooit weet hoe vaak de kinderen per training komen. Dit winterseizoen (Oktober t/m April 2019) wordt de formule als volgt. Er wordt een vast bedrag betaald voor de hele cyclus, 150 euro p.p. voor 22 lessen met 8 personen op twee banen voor een uur trainen. Op deze manier weet de vereniging elke cyclus precies wat het moet bijdragen.  

Extra trainingen:

Groen:  zaterdag   12.00 - 13.00 uur 
Geel:    maandag 17.00 - 18.00 donderdag 18.00 - 19:00 uur en zaterdag 10.00-11.30 uur.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 723 281

Tennis & padelvereniging Neckslag

Neckerstraat 133
1456 BC Wijdewormer

KVK-nummer

36051734