De KNLTB ClubApp

Wat kan je allemaal met de KNLTB ClubApp?

 

  • Voorjaarscompetitie; vanaf de start van de voorjaarscompetitie kan je via jouw persoonlijk profiel alle competitie- uitslagen en standen inzien én spelers en teams toevoegen aan je favorieten.
  • Naast de competitie uitslagen en standen nu ook toegang tot alle toernooi informatie en je individuele wedstrijdresultaten. Via de knop ‘Mijn Toernooien’ in het persoonlijk profiel kan je zien aan welke toernooien je allemaal deel hebt genomen en wat het resultaat van deze wedstrijden was.

Verder heb je het nieuws van onze mooie vereniging altijd binnen handbereik, toegang tot de ledenlijst, eenvoudig een baan afhangen, tennismaatjes vinden, clubagenda inzien en natuurlijk toegang tot je persoonlijke profiel.

Waar kan ik de KNLTB ClubApp downloaden?
Download de KNLTB ClubApp via de onderstaande buttons.

 

Apple.pngAndroid.png

 

LET OP!!! ***je moet de ClubApp 1.8 versie downloaden!!***

 

Waar vind ik mijn inloggegevens voor de KNLTB ClubApp?
Via het mailadres wat bekend is bij de club heb je een uitnodiging ontvangen voor het gebruik van de ClubApp. In dit mailtje staat je clubnummer, bondsnummer en de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Na het aanmaken van een wachtwoord kun je inloggen in de ClubApp. Neem contact op met de club om jouw inloggegevens opnieuw te ontvangen. Je kunt de contactgegevens van jouw club vinden door op 'Waar vind ik mijn inloggegevens?' te klikken in het inlogscherm.

Wil je toernooien spelen en je daarvoor inschrijven? Wil je als uitslagen gedelegeerde van jouw competitieteam de uitslagen invoeren? Dan kan dat (nog) niet via onze ClubApp. Hier dien je appart een account aan te maken via mijn.knltb.toernooi.nl. 

Stappenplan aanmaken account op mijnknltb.toernooi.nl

gegevensclub2.PNG

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 723 281

Tennis & padelvereniging Neckslag

Neckerstraat 133
1456 BC Wijdewormer