Competitie

Competitie informatie

Tennis & Padelvereniging Neckslag heeft een zeer divers competitie aanbod. Er wordt gespeeld op regionaal en landelijk niveau, voor elke leeftijd en voor elke sterkte. Spelen in teamverband zorgt voor een extra dimensie bij tennis. Door veel wedstrijden te spelen kun je je verder ontwikkelen, maar competitie biedt ook veel gezelligheid. Dus ook als je nieuw lid bent is het leuk om competitie te gaan spelen. Doe je mee?

 

Afbeeldingsresultaat voor foto competitie tennis

 

Competitievormen

Competitievormen senioren georganiseerd vanuit de KNLTB:

  • Voorjaarscompetitie
  • Najaarscompetitie
  • Zomeravond competitie
  • 8 & 9 competitie

Algemene informatie KNLTB competitie

Competitie-onderdelen

Denk je erover om tennis en/of padelcompetitie te gaan spelen? Je kunt kiezen voor een dames, heren of gemengd team. Wil je alleen dubbel? Dat kan ook! Onze vereniging competitieleider Suzanne Bielders kan je er meer over vertellen; [email protected] 

De tenniscompetitie telt 7 speeldagen in het voorjaar die in april beginnen. De najaarscompetitie kent ook 7 speeldagen en begint in september. We spelen met Tennis & padelvereniging Neckslag, afhankelijk van de competitievorm op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag overdag of ‘s avonds en zondag.

Klik hier voor alle speeldata van de voorjaarscompetitie Tennis 2019.

Tip: check ook eens 8&9 tennis voor beginners, de ervaringen zijn super!

De padelcompetitie telt 7 speeldagen in het voorjaar die in maart beginnen. De najaarscompetitie kent ook 7 speeldagen en begint in september. We spelen met tennis & padelvereniging Neckslag competitie op de vrijdagavond, zaterdag overdag en zondag overdag. 

Klik hier voor alle speeldata van de voorjaarscompetitie Padel 2019.

Tip: check ook eens de triple double competie Padel. 

Nog geen team?

Heb je nog geen team? We zoeken graag een geschikt team voor je. Dit doen we in overleg met de trainers waar je eventueel ook de nodige informatie kunt verkrijgen. Het is ook mogelijk om je aan te melden als invaller. Zo kan het zijn dat je incidenteel wordt benaderd door een team om hen te helpen.

Start competitie

Per team is er een aanvoerder. De aanvoerder ontvangt voorafgaand aan de competitie alle informatie van de competitieleider over de competitie en deelt dit met zijn of haar team.

Wil je ook competitie spelen, laat het ons weten! Deelname aan de competitie wordt gecoördineerd door de vereniging competitieleider Suzanne Bielders, te bereiken via: [email protected]

We wensen alle teams weer veel speelplezier en gezelligheid!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 430 573

Tennis & padelvereniging Neckslag

Neckerstraat 133
1456 BC Wijdewormer